luni, 25 aprilie 2011

Nonsens...


Inchid ochii.
Paseam in necunoscut. Vad niste scari..Merg la primul etaj..Vad un hol ingust si lung,iar pe ambele parti sunt usi vechi de lemn.Pe jos era intins un covor rosu ponosit,iar podeaua scartaia sub pasii mei. Era asa de intuneric dar spre surprinderea mea,nu imi era frica. Inca merg si in fata mea vad ceva familiar.O usa. Am apucat manerul si am deschis-o incet. Imediat ce am intrat in camera am simtit mirosul unui parfum cunoscut.Acolo era un pat cu vreo 4-5 papusi care se odihneau pe el,dar ce mi-a atras atentia era un dulapior mic ce se zbatea ca o broscuta. Am intins mana cu grija si l-am deschis,iar inauntru se afla o cheie. In timp ce luam cheia s-a auzit o bubuitura in spate. Ma intorc sa vad ca a aparut un dulap mai mare – a aparut de nicaieri-. Era inchis. ‘’Poate se dechide cu aceasta cheie...Poate voi vizita Narnia !! Nu,nu se poate asta =)) ‘’
Inauntru era un televizor pornit..Pozele curgeau incet pe ecran..Poze cu peisaje minunate..Flori,munti,brazi,oceane,animale... Era atat de frumos,atat de luminat... Dintr-o data,cineva sau ceva ma trage cu putere afara din camera,usa se inchide cu putere iar eu alerg trasa de acel vant pe hol,apoi pe scari iar totul in urma mea disparea ca o ceata.
Deschid ochii. Oare acesta sa fie drumul spre Rai?


Voi ce va imaginati cand inchideti ochii?

4 comentarii:

  1. ce imi imaginez?Orice ma poate scoate din aceasta lume...imi imaginez un alt univers..dar cu tot ce iubesc din real...apoi compar realul cu rezultatul imaginatiei mele.Aleg realul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi imaginez ca sunt langa persoana iubita, restul vine de la sine.
    Frumos ceea ce ai scris >:D<
    P.S Hristos a inviat >:D<

    RăspundețiȘtergere