vineri, 1 august 2014

Freedom. Libertad. Libertate.






Toti oamenii au drepturi, sunt liberi. Toti avem dreptul la viata si de a ne exprima liber opiniile.

Libertatea - consta in a putea face tot ceea ce doresti in limita posibilitatilor personale si a legilor adoptate de mediul in care traiesti.

- inseamna a fi ceea ce vrei din ceea ce poti.


De cand ne-am nascut tuturor ni s-a spus macar o data ca avem drepturi. Din pacate, nu multi sunt constienti de toate drepturile lor, ca de exemplu, cel mai important drept al nostru este Libertatea la viata.


Personal, cred ca viata este cel mai de pret lucru pe care il avem. Unii nu stiu sa pretuiasca acest dar de la Dumnezeu si il irosesc prin diferite metode (droguri,alcool, s.a.). Intr-adevar, poate ca viata este mai amuzanta daca iti oferi timpul necesar sa o privesti, dar dupa cum spune Maica Teresa: ”Viata este un joc. Joaca-l! Viata este un cantec. Canta-l! Viata este un dar. Profita de el! Viata este un mister. Descopera-l! VIATA ESTE VIATA. TRAIESTE-O!”


Libertatea si viata sunt faurite dintr-o serie de coincidente. Felul in care reactionam la ele, felul in care folosim acel lucru asa-numit ”liberul arbitru” - reprezinta felul nostru de a fi.
Drepturile omului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu